Online undervisning + support  
 
pres_tek_screens

E-læring: Præsentationsteknik

Præsentationsteknik er det perfekte kursus til at få styr på de vigtigste elementer, der skal til for at sikre en vellykket formidling af en tale, en præsentation eller et foredrag.

På ca. halvanden time lærer brugeren bl.a. om, hvordan man strukturerer en god præsentation, hvordan man holder opmærksomheden og sikrer de optimale rammer, hvordan man imødekommer spørgsmål og indvendinger, hvordan man fremfører sit materiale sikkert, og hvordan man kan bruge feedback til at blive endnu bedre i fremtiden.

Programmet indeholder ikke kun velfunderet og fagligt anerkendt e-læring, men er også et nyttigt værktøj for brugeren. Brugeren får nemlig mulighed for at arbejde aktivt med sin egen præsentation undervejs i kurset. Dette betyder, at når man er færdig med at lære om teknikkerne, har man allerede lavet en stor del af forberedelsen til den næste præsentation. Ved at udnytte denne 'hands-on' gennemgang bliver indholdet mere relevant for brugeren, det faglige stof bliver situeret i praksis, og teknikkerne indøves aktivt trin for trin. Tilsammen bidrager alt dette til, at læringseffekten af kurset bliver meget høj.

Kontakt E-guide for mere information.

Tilbage

   
   
 
 
 
 
E-guide ApS Bistrupvej 87 3460 Birkerød Mobil: 21 45 66 91 info@e-guide.dk